top of page

Massagetherapie

Biodynamische massagetherapie.

Als je bij mij komt voor een massage gaan we samen op zoek naar hoe ik jou kan ondersteunen op jouw weg en wat je nodig hebt. We gaan onderzoeken waar jouw energie stroomt en waar jouw energie stagneert. Door middel van massages en bewuste ademhalingsoefeningen nodigen we het lichaam uit om blokkades los te laten, zodat je lichaam weer gaat stromen. We maken gebruik van de massages uit de biodynamische massagetherapie.
Het doel van deze massagetherapie is om jouw levenskracht weer te bevrijden die ergens gestagneerd is geraakt. We nodigen het lichaam uit om spanning los te laten, zodat je weer vrij kunt leven.

Door pijnlijke ervaringen in je leven, door aanhoudende stress, door schrik of door een meegemaakt trauma kan je lichaam zich hebben verkrampt en vastgezet. Daardoor onstaat spanning op sommige plekken in je lichaam. Die spanning kan zorgen voor tal van lichamelijke klachten.
Het lichaam houdt die spanningen vast, totdat het ontspannen genoeg is om los te laten.
Je kunt natuurlijk kiezen om een aantal keren te komen, maar als je besluit om echt jezelf te helen, dan kunnen we met massages veel bereiken.
Meestal gaan we dan een traject aan voor langere duur.
 
Als het lichaam zich ontspant kunnen de oude pijnen die in het lichaam vastzitten loslaten en kan het lichaam terug naar haar natuurlijke staat van zijn.     
Graag ben ik daarin jouw coach.

 

De Noorse psychologe en fysiotherapeute Gerda Boyesen ontwikkelde de biodynamische therapie in de jaren zestig van de vorige eeuw. Ze bouwde o.a. voort op de theorieën van Wilhelm Reich en Carl Jung. In haar gedachtegoed staat de organische verbinding tussen lichaam en geest centraal.

Biodynamische massagetherapie werkt heel goed bij stressklachten, migraine, gewrichtsklachten, pijnlijke knieën en psychsomatische klachten,

Als je meer wilt lezen over biodynamische therapie kun je klikken op de volgende link:
https://biodynamiek.nl/

De prijs:
Een sessie biodynamische massagetherapie tussen de 75 en 90 minuten kost €75,00

Een relaxatiesessie van 60 minuten kost €65,00

Wees welkom. 

bottom of page