© 2019 by Rowena Meenderman.

  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn - Black Circle

Training Onderlinge Kindermassage voor professionals

Deze training is gericht op leerkrachten van de kleuterschool, het lager onderwijs, het speciaal onderwijs, pedagogisch werkers van kinderdagverblijven, kindercoaches en andere professionals die met kinderen werken.
De training bestaat uit één dag.

Na de trainingsdag kun je direct in je klas, groep of praktijk aan de slag met de massages, aanraakspellen en -werkvormen en massageverhalen.

Met het certificaat dat je aan het eind van de trainingsdag ontvangt, mag je in je eigen klas of groep op je eigen school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal of  in je eigen praktijk met de methodiek Touching Child Care werken.

Ook krijg je een instructiemap mee met daarin de theorie die we behandeld hebben en een schat aan aanraakspellen, massageverhalen en massages met losse grepen voor de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar. Je doet tijdens de trainingsdag vooral zelf veel ervaring op met het werken met de massagewerkvormen en -verhalen.

 

Deze training bestaat uit:
een trainingsdag van 6 uur
 

Inhoud Trainingsdag 

Theorie:
wat is onderlinge kindermassage en aanraakspel
wat kun je ermee
waarom werkt het
Praktijk
Aanraakspel (4-12 jaar)
Aanraak- en massagewerkvormen (4-12 jaar)
Massageverhalen (7-12 jaar)
Massages met losse grepen (10-12 jaar)

Terugkomdag (optioneel)

Indien er behoefte aan is kan in overleg een terugkomdag of middag georganiseerd worden. 
Je krijgt deze dag volop de gelegenheid om jouw ervaring met onderlinge kindermassage en aanraakspel te delen, alsmede de ervaringen van anderen te horen. We herhalen de massages en werkvormen die je graag nog eens wilt herhalen.
Ook bekijken we nieuwe voelmaterialen, massageverhalen en aanraakwerkvormen.

‚Äč

Kosten:
De kosten voor de trainingsdag van 6 uur zijn per deelnemer € 225,-, inclusief lunch, instructiemap (t.w.v. €79,95),  handouts en coaching per e-mail.

De kosten voor de terugkomdag bespreken we in overleg. Dit is afhankelijk van de duur van de training. 
Opgave: via Rowenaia Contact of via mail.